Ηλεκτρονική Καταχώρηση και Διαχείριση Τουριστικών Καταλυμάτων στην Κέρκυρα | CorfuClick.gr
987
post-template-default,single,single-post,postid-987,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1103

Ηλεκτρονική Καταχώρηση και Διαχείριση Τουριστικών Καταλυμάτων στην Κέρκυρα

Ηλεκτρονική Καταχώρηση και Διαχείριση Τουριστικών Καταλυμάτων στην Κέρκυρα

Ο τρόπος ενοικίασης των τουριστικών καταλυμάτων μεταβάλλεται διαρκώς.Η κλασική μέθοδος ενοικίασης μέσω των τουριστικών γραφείων χάνει συνεχώς έδαφος. Παγκοσμίως, αυξάνεται ο ρυθμός κρατήσεων μέσω των ηλεκτρονικών πλατφορμών.

Εμείς αναλαμβάνουμε την πλήρη ηλεκτρονική καταχώρηση των καταλυμάτων σας στις διαδικτυακές πλατφόρμες (Booking, Airbnb, OwnersDirect, Expedia, TripAdvisor, κλπ) και την ηλεκτρονική διαχείριση των κρατήσεων σας.

  • Ηλεκτρονική καταχώρηση του τουριστικού καταλύματος στις διαδικτυακές πλατφόρμες (Booking, Airbnb, OwnersDirect, Expedia, TripAdvisor, κλπ).
  • Ενημέρωση διαθεσιμότητας του καταλύματος κατόπιν υποδείξεως του ιδιοκτήτη.
  • Σύνδεση του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού του ιδιοκτήτη με τις πλατφόρμες ενοικίασης.
  • Διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιδιοκτήτη του καταλύματος που είναι συνδεδεμένο με το κατάλυμα.
  • Ενημέρωση μέσω sms για την πορεία των κρατήσεων του καταλύματος.

Αμειβόμαστε από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος μετά την ολοκλήρωση της κράτησης και την κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό του λογαριασμό.

 

by Corfuclick.gr