Γιατί πρέπει να κάνουμε SEO και Google Adwords; | CorfuClick.gr
979
post-template-default,single,single-post,postid-979,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1103

Γιατί πρέπει να κάνουμε SEO και Google Adwords;

Γιατί πρέπει να κάνουμε SEO και Google Adwords;

Με τον όρο SEO εννοούμε όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε μια ιστοσελίδα, ώστε  να γίνει πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και να εμφανίζεται στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων  των  χρηστών.

Το Google Adwords είναι η διαφημιστική πλατφόρμα της Google όπου εμφανίζεται μία διαφήμιση στα αποτελέσματα της αναζήτησης μόνο με συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις που έχουμε επιλέξει.

Η μεγάλη διαφορά του Adwords σε σχέση με το SEO είναι ότι στην πρώτη περίπτωση (Google Adwords) εμφανίζεσαι άμεσα στα αποτελέσματα της Google και πληρώνεις ανάλογα με τα κλικ που εισπράττεις. Με το  που τελειώνει, όμως, η διαφημιστική καμπάνια  παύεις να υπάρχεις στα αποτελέσματα.Αντίθετα, με το SEO τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, αλλά πετυχαίνουμε βαθμιαία άνοδο στις θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Αν λοιπόν επιθυμούμε άμεσα αποτελέσματα κάνουμε Google Adwordsκαι παράλληλα εφαρμόζουμε σωστό SEO,ώστε να ανεβαίνουμε σταδιακά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.Όταν φτάσουμε στο σημείο που μας ικανοποιεί η κατάταξή μας στις στοχευμένες λέξεις κλειδιά, μπορούμε να μειώσουμε τη διαφημιστική μας δαπάνη.

 

by Corfuclick.gr