Ιστοσελίδες στην Κέρκυρα | CorfuClick.gr
953
post-template-default,single,single-post,postid-953,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1103

Ιστοσελίδες στην Κέρκυρα

Ιστοσελίδες στην Κέρκυρα

Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον το κυριότερο μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης. Η δημιουργία ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα μιας σωστής εταιρικής παρουσίας. Είναι η εικόνα της επιχείρησής σας προς τον έξω κόσμο.

Ο καταναλωτής πρώτα ενημερώνεται στο διαδίκτυο και στην συνέχεια προβαίνει στην αγορά αγαθών. Έχει τους δικούς του κανόνες και μεταβάλλεται συνέχεια αφού αλλάζουν οι καταναλωτικές συνήθειες.

Έτσι με τον σωστό σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας πετυχαίνουμε την σωστή ενημέρωση του καταναλωτή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Βελτιώνουμε την εγκυρότητα και την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής μας και δημιουργούμε την βάση, ώστε με σωστή προώθηση και διαφήμιση να πετύχουμε τον σκοπό μας που είναι η πώληση.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

  • Αναλυτική περιγραφή προϊόντων και υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτή
  • Αυτόματη προσαρμογή σε κινητά τηλέφωνα και Tablets αφού είναι πλέον το κύριο μέσο πλοήγησης
  • Παρουσίαστα Social Media (Facebook, YouTube, Twitter)
  • Social Media Strategy
  • Διαφήμιση της ιστοσελίδας στα SocialMedia και στην Google
  • Τελικός σκοπός η πώληση

Αφήστε μας να σχεδιάσουμε τη στρατηγική για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η πώληση.

 

by Corfuclick.gr